Night of Brass’ op 7 juni 2008

Het was opnieuw feest in Westergeest op zaterdag 7 juni 2008 tijdens ‘Night of Brass’ !

Voor de tweede keer werd het evenement ‘Night of Brass’ georganiseerd in de Fokkema’s Pleats te Westergeest en het werd opnieuw een groot succes. Zowel de korpsen als het publiek waren zeer enthousiast en de zaal was wederom goed gevuld.

Bij dit evenement waren deze keer 5 brassbands aanwezig, die allen een leuk programma ten gehore brachten. Dit programma mocht maximaal 30 minuten duren. Bij tijdsoverschrijding werd aan de bands op ludieke wijze, door middel van een luchthoorn, kenbaar gemaakt dat ze moesten stoppen. De deelnemende bands waren: Wilhelmina uit Kollum, Bernlef uit Noordbergum, Blaast de Bazuin uit Oudwoude, De Bazuin uit Triemen-Westergeest en wij (Soli Deo Gloria uit De Tike) dus.

Het doel van de avond was een entertainend programma neer te zetten en zo het publiek zo goed mogelijk te vermaken, dit werd door de organisatie gestimuleerd door een prijs te verbinden aan de best entertainende brassband van de avond.

En….het is ons opnieuw gelukt !! Afgezien van het enorme plezier wat we beleefd hebben aan de voorbereiding en de uitvoering van dit concert, is het ons dus ook nog opnieuw gelukt om de ‘Entertainment Prijs 2008’ in de wacht te slepen.

Al met al een zeer geslaagde avond met de complimenten naar de organiserende brassband De Bazuin uit Triemen-Westergeest.