Jubileumconcert met Iris Kroes groot succes!

2013-11-02 SDG De Tike - DSC_5812In een afgeladen Dorpshuis De Tike vierde Soli Deo Gloria zaterdag haar 75-jarig jubileum. Onder de bezielende leiding van dirigent Guus Tomey liet de band zien nog altijd volop in bloei te zijn.

Zangeres Iris Kroes bracht het publiek in vervoering met een aantal adembenemende nummers waarbij ze zichzelf op harp begeleidde. Samen met Soli Deo Gloria bezorgde Iris het publiek kippenvel met onder andere ‘Gabriella’s Song’ en Iris’ eigen nummer ‘Thus’. Met het zeer toepasselijke ‘I’ve got the music in me’ sloten SDG en Iris Kroes de avond knallend af.

Fotograaf Enno Achterhof maakte schitterende foto’s van de avond. Klik hier om alle foto´s van deze fantastische avond te bekijken.

Onder dit bericht is er de mogelijkheid reacties achter te laten.

 

9 gedachten over “Jubileumconcert met Iris Kroes groot succes!

 1. Guus Tomey

  Lieve muziekvrienden,

  Heb afgelopen zaterdag genoten van jullie inzet en enthousiasme. Voor mij zeker een hoogtepunt van SDG Black Tike!

  Iris en SDG bleken een fantastische combi, enthousiast, muzikaal en zeer grote inzet!

  Bedankt mensen

 2. Erwin

  WOW, wat een geweldige/onvergetelijke avond en wat een mooie combinatie SDG en Iris Kroes! Gabriella’s song en WTC filmpje + muziek…….. snif snif. Complimenten voor de organisatie!

 3. Gertjan

  Het was echt een geweldige avond!!! Ik heb echt enorm genoten! Bij deze ook een heel groot compliment voor onze ‘creatieve geesten’ binnen de muziekvereniging! en wat een super mooie foto’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.