Aanvullende informatie uitvaart Jan Posthumus

Namens de familie vragen we uw aandacht voor het volgende:

De recente ontwikkelingen m.b.t. het Corona-virus hebben helaas ook invloed op de afscheidsdienst van Jan Posthumus, zaterdag a.s.

In de kerk is plaats voor 100 personen. De familie heeft die 100 personen vandaag telefonisch benaderd. Voor de overige bezoekers is er in Dorpshuis De Tike ook plek voor 100 personen om de dienst via een livestream te volgen. Op www.sdg-detike.nl/janposthumus wordt morgen na 13.00 een link geplaatst met een livestream naar een (afgeschermde) Youtube-stream. SDG begeleid de dienst.

Bij het condoleren mogen geen handen worden geschud.

Tot slot doen we een beroep op een ieder zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen wanneer er sprake is van serieuze klachten die zouden kunnen wijzen op een mogelijke besmetting.

2 gedachten over “Aanvullende informatie uitvaart Jan Posthumus

  1. Hieke Van der Meulen

    Hartelijk dank voor het uitzenden van deze zo liefdevolle afscheidsviering van onze oudste neef Jan Posthumus. Als familie hadden wij deze viering anders met vrijwel alle broers en zussen bezocht, hetgeen niet eens gepast zou hebben .. Nu hebben wij het zelfs alle 6 vanuit eigen huis kunnen volgen via streaming .
    Een prachtige oplossing, dank daarvoor.
    En wat tonen jullie een fijne en muzikale gemeenschap, alle vertrouwen dat Griet en kinderen goed opgevangen worden.
    vr gr familie Van der Meulen uit Zwolle en verre omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *