Sijtze van der Hoek vertrekt aan het einde van seizoen bij SDG

DE TIKE- Sijtze van der Hoek en SDG de Tike hebben besloten na een succesvolle samenwerking aan het einde van dit seizoen uit elkaar te gaan. Van der Hoek was in het verleden spelend lid bij SDG en werd in maart 2015 aangesteld als dirigent. Onder zijn enthousiaste leiding werd er tweemaal promotierecht behaald op het bondsconcours in Drachten, werd de eerste prijs in de 4e divisie op Schiermonnikoog behaald en werden er zeer geslaagde concerten gegeven waaronder de themaconcerten met Gerrie Dantuma en ‘Van Geeft ‘m’.

“Ik heb drie geweldige en succesvolle jaren beleefd met SDG De Tike. De band draait als een tierelier; mooie concerten, concoursen, kerkdiensten.. op elk muzikaal evenement staan ze er weer. Petje af! Het is voor mij het ideale moment om de band over te dragen aan een gedreven en kundige opvolger die het niveau kan continueren en uitbouwen”, aldus Van der Hoek die zich vooral zal gaan bezighouden met inval- en interimklussen.

In oktober zal SDG deelnemen aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen en later dit jaar staan onder andere deelname aan het Gouden Spiker Festival en het 80-jarig jubileum op het programma.

SDG beraadt zich in de komende periode over de opvolging van Van der Hoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *