Een nieuw seizoen!

SDG is inmiddels alweer een aantal weken fanatiek aan het repeteren onder leiding van Sijtze van der Hoek. Het eerste optreden dit jaar is het bondsconcours in de vernieuwde Lawei in Drachten. Ook vorig jaar namen we deel aan het concours dat toen in Surhuisterveen werd gehouden, dit jaar hopen we weer een mooi puntentotaal bij elkaar te spelen. In aanloop naar het concours zullen we daarom in oktober nog een studieweekend beleggen, ditkeer in Sneek.

Het sjoelen en kegelen staat dit jaar voor 13 en 14 november op de agenda. De voorbereidingen hiervoor zijn alweer in volle gang. Hou hiervoor ook zeker deze site en onze Facebook-pagina in de gaten!

Na het concours zullen we ons gaan richten aan de verschillende activiteiten rond Kerst, en natuurlijk staat er ook dit jaar weer een themaconcert (maart) op het programma. Meer informatie hierover vindt u t.z.t. op deze site.

SDG sluit het seizoen dit jaar af tijdens het zang-en muziekfestival op Schiermonnikoog.

Deze week kunt u de collectanten voor het donateursgeld voor dit seizoen weer aan de deur verwachten. Bent u nog geen donateur, maar zou u dit wel graag willen worden, stuur dan een e-mail naar bestuur@sdg-detike.nl